GI Boxen

GI-boxen = smalmat direkt till dörren

Nu lanserar vi ett komplett viktpaket som gör det omöjligt för dig att misslyckas. Under en månad får du färdiglagade GI-luncher och middagar som är skapade för optimal viktminskning. Och bäst av allt: Vi kommer hem till dig med maten!

Genomsnittlig viktnedgång: -4,5 kg
GI-boxen gör livet så enkelt för dig att det är svårt att misslyckas. Det enda du behöver tänka på är att äta maten som vi levererar hem till dig. Bakom alla recept står GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson. Maten är tillagad med stor omsorg för att ge bästa smakupplevelse, lång mättnadskänsla och balanserad blodsockernivå – förutsättningar för att du ska må bra och snabbt gå ner i vikt. Du får dina leveranser varannan vecka. Vid varje tillfälle får du 18 frysta måltider i praktiska portionsförpackningar som du kan ta med till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch under alla vardagar, och middag måndag till torsdag. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, ger vi dig receptförslag på läckra GI-rätter som du kommer att älska.

Är GI-boxen rätt för dig?
GI-boxen passar dig som enkelt och snabbt vill gå ner i vikt och leva hälsosamt. Maträtterna innehåller en optimal balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta även om du är gravid, ammar eller tränar mycket. Självklart kan du beställa GI-boxen även om du inte behöver gå ner i vikt men vill ha nyttig och god mat som levereras direkt hem till dig.

Lanseringserbjudande
GI-boxens tvåveckorsprogram kostar endast 1295:-, 92,50 kr/dag eller 41.75 kr/måltid utslaget på programmets 14 dagar.

I priset ingår:
– 20st färdiglagade GI-måltider, lunch och middag
– Daglig coaching via mejl
– Receptförslag för frukost, mellanmål och de dagar du själv lagar mat
– Gratis leverans hem till dig

Beställ GI-boxen – smal mat direkt till dörren här..